Головна Новини Оборона 2022 Прес-конференція Зеленського у київському метро: що робитиме Україна, якщо окупанти проголосять "ХНР"
commentss НОВИНИ Всі новини

Прес-конференція Зеленського у київському метро: що робитиме Україна, якщо окупанти проголосять "ХНР"

Президент України розповів, як вчинив Україна, якщо окупанти вирішать проголосити так звану "ХНР"

23 квітня 2022, 20:33 comments1648
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із журналістами у київському метрополітені. Трансляцію заходу показали під час цілодобового телемарафону.

Прес-конференція Зеленського у київському метро: що робитиме Україна, якщо окупанти проголосять "ХНР"

Володимир Зеленський

На запитання журналіста про те, що робитиме Україна і що означатиме для переговорів із РФ, якщо окупанти проведуть псевдореферендум і буде проголошено так звану "ХНР", президент України відповів таким чином:

"Якщо буде знищено наших людей у Маріуполі, якщо буде проголошено псевдореферендум у нових псевдореспубліках, Україна вийде з будь-яких переговорних процесів", — Володимир Зеленський.

Також президент наголосив, що вважає це неправильним кроком із боку Росії.

"Це говорить про те, що все, що було до цього, всі ці зустрічі дипломатичних груп — це все фікція і такий політичний театр, до речі з поганими акторами", — додав президент України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що окупанти примусово відправляють українських медиків на фронт . Окупанти продовжують спроби примусової мобілізації у Херсонській області.

Читайте також про те, що українські морпіхи та бійці СЗГ знищили склад із боєприпасами, танк та БМП окупантів. ЗСУ продовжують захищати нашу країну від агресора.

Сайт "Коментарі" писав про те, що російська армія завдала ракетного удару по місту Одеса . Внаслідок удару загинули, як мінімум, п'ятеро людей та ще багато постраждали. Розбір завалів продовжується.

Також "Коментарі" повідомляли, що українські патріоти продовжують знищувати окупантів у місті Мелітополь. За даними наших військових, невідомі патріоти вже ліквідували сто солдатів супротивника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини