Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили російський вертоліт Ка-52 (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили російський вертоліт Ка-52 (ФОТО)

Ворог втратив ще один гелікоптер Ка-52

15 квітня 2022, 14:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни знищили черговий літальний апарат армії окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили російський вертоліт Ка-52 (ФОТО)

ЗСУ

Як стало відомо, Збройні сили України збили ще один ворожий гелікоптер у небі над Україною.

"Знищено ще одного російського гелікоптера Ка-52", — пише СтратКом ЗСУ.

На підтвердження своїм словам Стратком публікує фотографії з місця подій. На знімках можна побачити уламки знищеного літального апарату, що "приземлили" наші воїни.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що командир бригади морпіхів закликав до негайної деблокади Маріуполя: є два шляхи. Командир бригади морпіхів назвав ситуацію у Маріуполі критичною. Сергій Волина зазначив, що наразі в Маріуполі ведуться запеклі бої, російські окупанти активно наступають, тож ситуація критична. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що Польща запровадила ембарго на російське вугілля – "економічна війна з росією продовжується". Польща продовжує протистояти Росії на економічному фронті. Читайте про це у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на Київщині місцевий житель самостійно ліквідував 12 окупантів . В одному із найгарячіших міст Київщини місцевий житель знищував військовослужбовців супротивника. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" писали про те, що МВС пояснило, чому Росія загрожує ядерною зброєю — "останній козир путіна". Росія постійно розганяє чутки про ядерну атаку. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини