Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили дорогий російський розвідувально-ударний БПЛА
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили дорогий російський розвідувально-ударний БПЛА

Такий БПЛА може нести контейнер із ракетою ПТРК

7 травня 2022, 22:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові "приземлили" черговий літальний апарат супротивника. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили дорогий російський розвідувально-ударний БПЛА

ЗСУ

Як стало відомо, сьогодні вранці (7 травня) у небі над півднем України було збито ворожих розвідувально-ударний безпілотний літальний апарат "Форпост".

"Беспілотник такого типу є дорогим апаратом, який оцінюють більш ніж у 7 мільйонів доларів. Він може нести озброєння – контейнер із ракетою ПТРК", — Генштаб ЗСУ.

Повідомляється, що БПЛА був збитий під час спроби розвідати розташування об'єктів цивільної та військової інфраструктури.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Красноярський край у вогні: відразу в кількох населених пунктах РФ спалахнули пожежі (ВІДЕО). Вогонь охопив десятки будівель. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що ЗСУ за допомогою "Байрактару" вкотре знищили окупантів та їхню техніку на острові Зміїний (ВІДЕО). Результатом роботи наших воїнів стало знищення російського десантного катера та кількох ЗРК. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що більше трьохсот убитих і поранених : захисники Запорізького краю завдали істотних втрат окупантам. У тимчасово зайнятих противником місцях та селах Запорізької області розвивається рух опору.

також "Коментарі" повідомляли про те, що   Арестович тепер рідше виступатиме на брифінгах: що відомо. Арестович тепер даватиме брифінги в Офісі президента не частіше двох разів на тиждень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини