Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ продовжують знищувати літальні апарати окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ продовжують знищувати літальні апарати окупантів

За 20 квітня ЗСУ знищили 3 БПЛА армії РФ

21 квітня 2022, 17:15
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

У війні проти України армія РФ продовжує втрачати свої літальні апарати. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ продовжують знищувати літальні апарати окупантів

ЗСУ

Як стало відомо, минулої доби (20 квітня) бойова авіація російських окупантів майже не застосовувалася в районах ведення активних бойових дій через несприятливі погодні умови. Проте, противник продовжує застосовувати ракети та безпілотні літальні апарати різних типів.

Так, за 20 квітня нашим воїнам вдалося знищити три БПЛА (ОТУ) окупантів. Крім того, було збито крилату ракету.

Зазначимо, що сьогодні (21 квітня) на Ізюмському напрямку було збито літак противника .

Для довідки: армія РФ у війні проти України втратила вже понад 170 своїх літаків та понад 150 вертольотів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що колишні депутати ОПЗЖ створили в Раді нову депутатську групу: тепер вони "за мир". ОПЗЖ "перевзулась" у депутатську групу за життя та світ. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, чому Путін прийняв таке рішення щодо "Азовсталі". Штурм заводу у Маріуполі не означає, що ворог перестане обстрілювати територію. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Маляр розповіла, як змінилася тактика Росії у війні проти України — "Росії важлива наша капітуляція". Маляр заявила, що росія має на меті залякування. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Лукашенко хоче домовитися із Заходом : Арестович пояснив причину. Арестович вважає, що самопроголошеному президентові Білорусі буде погано, якщо шляхи програють.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини