Головна Новини Оборона 2022 Захисники Маріуполя знищили військовий катер окупантів: у Мережі з'явилося відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Маріуполя знищили військовий катер окупантів: у Мережі з'явилося відео

Українські воїни дають гідну відсіч противнику

22 березня 2022, 14:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники Маріуполя знищили військовий катер окупантів: у Мережі з'явилося відео

ЗСУ

Бійці полку "Азов" показали, як відбувалося знищення військового катера. Відео було опубліковано на каналі "Азов-Маріуполь" у Telegram.

Раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в період з 20 по 21 березня нашим захисникам вдалося знищити 2 танки ворога, 17 одиниць живої сили та катер пр. 03160 "Раптор".

Сьогодні воїни "Азова" опублікували кадри з поля бою, на яких відбито знищення ворожого плавзасобу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про вихід РФ із переговорів з Японією: яка можливість тепер відкривається перед Києвом та Токіо. Росія тепер може забути про нові технології, розробником яких є Японія. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Глава Полтавської ОВ повідомив про ймовірність просування ворожих сил на Полтавщину. Лунін розповів про можливість настання окупантів на Полтавську область. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що захисники Маріуполя зупинили настання ворога на одній із вулиць. Воїнам вдалося знищити БМП та живу силу окупантів. Повідомляється, що сили окупанти було зупинено під час спроби наступу на одну з вулиць міста. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що в Росії раптово визнали величезні втрати в ході війни в Україні. Згідно з опублікованою статтею, армія окупантів під час вторгнення до нашої країни втратила майже десять тисяч своїх солдатів і ще понад 15 тисяч було поранено. За добу дані про загиблих росіян "відредагували". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/polkazov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини