Головна Новини Оборона 2022 Українські десантники знищили російський гелікоптер Ка-52
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники знищили російський гелікоптер Ка-52

На Харківщині ЗСУ знищили ворожий вертоліт

26 квітня 2022, 16:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України знищили черговий літальний апарат супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники знищили російський гелікоптер Ка-52

ЗСУ

Як стало відомо, сьогодні (26 лютого) українські воїни десантники змогли вбити ворожий вертоліт Ка-52.

"Ще один російський гелікоптер Ка-52 знищили воїни Десантно-штурмових військ Збройних Сил України в Харківській області", — повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

У Генштабі зазначають, що вартість однієї такої машини становить близько 16 мільйонів доларів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що зачем окупанти обстрілюють залізницю і чи вдасться їм завадити постачанню зброї в Україну. Пошкодження залізниці можна швидко відновити, упевнений Арестович. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що росія заявляє про ядерну зброю та третю світову війну: Україна відреагувала на погрози. Кулеба наголосив, що погрози означають відчуття окупантами поразки у війні. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що окупанти потрапили мостом на Одещині: що відомо. Міст через Дністровський лиман на Одещині обстріляний ракетами. Міст мав полоси для руху автомобілів та колії для поїздів. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що українцям пояснили, чи є загроза вторгнення ворога з боку Білорусі. Військові продовжують зміцнювати позиції поблизу кордону, щоб запобігти вторгненню Білорусі. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини