Головна Новини Оборона 2022 У небі над Одещиною ЗСУ знищили два літаки окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У небі над Одещиною ЗСУ знищили два літаки окупантів

Українські захисники дають гідну відсіч ворогові

16 березня 2022, 12:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові дають гідну відсіч ворогові та продовжують знищувати окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

У небі над Одещиною ЗСУ знищили два літаки окупантів

ЗСУ

За даними СВ ЗСУ, сьогодні вранці, 15 березня в небі над Одеською областю було збито двох винищувачів противника.

"Два винищувачі Су-30см відправили слідом за російським кораблем. Пара винищувачів окупантів намагалася атакувати одне з селищ на Одещині. Зенітним ракетним підрозділом Повітряного командування "Південь" обидва літаки ліквідовано. Пілоти катапультувалися і слідом за літаками впали в українське Чорне — зазначають у Сухопутних військах.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про три тижні російсько-української війни відкрили світові очі: чому Україна точно переможе. У Кремлі дуже недооцінили Збройні сили України та український народ — повторення ситуації з Кримом не вийшло. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що російські окупанти обстріляли Малинську громаду на Житомирщині: є поранені та загиблі. Внаслідок обстрілу одна людина загинула та двоє поранено. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що російські окупанти під Харковом зазнали ганебної поразки від ЗСУ: намагалися піти штурмом. У супротивника значні втрати. Докладно читайте про це у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Маріуполі загарбники взяли у заручники медиків та пацієнтів обласної лікарні. Раніше російські війська практично зруйнували цю лікарню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини