Головна Новини Оборона 2022 "Трьохочковий": бійці ЗСУ показали, як знищують окупантів за допомогою дронів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Трьохочковий": бійці ЗСУ показали, як знищують окупантів за допомогою дронів (ВІДЕО)

Українські воїни продовжують героїчно боротися із противником

29 квітня 2022, 15:01 comments2814
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

"Трьохочковий": бійці ЗСУ показали, як знищують окупантів за допомогою дронів (ВІДЕО)

ЗСУ

Українські воїни продовжують знищувати окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних Сил України.

Так, Генштаб ЗСУ опублікував відео з поля бою, на якому знято майстерну роботу наших військових. За допомогою дрону захисники України здійснили снайперські скидання мін на живу силу окупантів.

" Бойова робота "Бешкетників Сірка"", — Генеральний штаб ЗСУ.

Увага! Відео 18 .

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що   війна в Україні : чим у цей час займаються українські зірки. Ярослава Руденка та Володимир Остапчук розповіли про своє життя під час війни. Видання "Коментарі" продовжує цикл матеріалів про те, чим займаються у цей час українські зірки. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що спроба загарбників атакувати "Азовсталь" закінчилася їхньою втечею та втратами: подробиці. Андрющенко опублікував відео, на якому видно, як тікають окупанти. Андрющенко опублікував відео, де видно втрати загарбників і можна побачити, як окупанти тікають після спроби взяти завод. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що окупанти не зможуть повернутися на Сумщину та Чернігівщину: у РНБО пояснили чому. Окупанти обстрілюють Чернігівську та Сумську області, щоб створити напругу. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що росія перенесе бойові дії на свою територію: в Офісі президента зробили заяву. Михайло Подоляк вважає, що кількість вибухів на військових складах та нафтобазах РФ збільшиться. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

viktorkkk

29 квітня 2022, 16:08

Хорошій журнальчик,чекаемо слідуючих випусків,


Новини