Головна Новини Оборона 2022 Тепер "прикрашає" поле: ЗСУ знищили винищувач окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер "прикрашає" поле: ЗСУ знищили винищувач окупантів (ВІДЕО)

Українські воїни дають гідну відсіч противнику

26 березня 2022, 10:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українська ППО продовжує захищати наше небо та знищувати літальні апарати противника, хоча , за заявами різноманітних російських пропагандистів, українська протиповітряна оборона вже давно знищена. Про це повідомляють на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Тепер "прикрашає" поле: ЗСУ знищили винищувач окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Так, наші військові опублікували відео, на якому знято уламки чергового знищеного літака окупантів.

"Ще один нещодавно знищений російський літак "прикрашає" українські поля. Сили протиповітряної оборони Командування Повітряних Сил ЗСУ та Сухопутні війська ЗС України продовжують збивати ворожу техніку", зазначають у Генштабі Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що на Донбасі сили ООС відбили 9 атак ворога : знищено десятки одиниць техніки окупантів. Повідомляється, що нашим військовим вдалося ліквідувати до 170 солдатів супротивника та знищити понад сорок одиниць техніки.

Читайте також, що Збройні сили України знищили комбрига морської піхоти Чорноморського флоту РФ. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на слова так званого "губернатора" Сімферополя.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про те, що агресор не досягнув основних цілей війни в нашій країні. Проте супротивнику вдалося досягти часткового успіху щодо створення сухопутного коридору в окупованому Криму.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   Експерти розібрали по поличках економічні рішення , які ухвалила Верховна Рада для підтримки економіки під час війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини