Головна Новини Оборона 2022 Окупанти примусово відправляють українських медиків на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти примусово відправляють українських медиків на фронт

Окупанти продовжують спроби примусової мобілізації у Херсонській області

23 квітня 2022, 19:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України примусово мобілізують медперсонал на тимчасово окупованих територіях. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Окупанти примусово відправляють українських медиків на фронт

фото: ГУР України

Як стало відомо, у тимчасово окупованому місті Вовчанськ, що на Харківщині, для надання першої медичної допомоги противник примусово відправляє молодший медичний персонал закладів охорони здоров'я   у підрозділи супротивника, що знаходяться на лінії зіткнення із Силами оборони України.

Також через великі втрати окупанти продовжують спроби примусової мобілізації до лав окупаційних військ жителів Херсонщини.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в результаті російського удару по Одесі загинула тримісячна дитина і ще четверо людей. Багато хто постраждав. Наразі триває розбір завалів. Нашим військовим вдалося збити дві російські крилаті ракети. Докладніше про це читайте в нашій статті.

Читайте також, що Збройні сили України одним ударом знищили кілька генералів армії РФ. Про це інформують українські розвідники. Ще один високопоставлений військовий окупантів отримав поранення та перебуває у критичному стані. Читайте про це на нашому сайті. 

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Мелітополі невідомі патріоти продовжують знищувати окупантів. Тільки за минулу добу ворог втратив понад два десятки своїх солдатів у Запорізькій області.

Також "Коментарі" інформували про те, що Зеленський прокоментував ситуацію в Маріуполі. Сергій Нікіфоров також розповів, чому російська влада могла заявити про призупинення штурму "Азовсталі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини