Головна Новини Оборона 2022 Бійці ССО захопили кілька одиниць техніки російської ППО (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійці ССО захопили кілька одиниць техніки російської ППО (ФОТО)

Захоплена ворожа техніка, придатна для використання

7 квітня 2022, 14:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Бійці ССО захопили кілька одиниць техніки російської ППО (ФОТО)

ЗСУ

Українські військові захопили кілька одиниць ворожої техніки. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Так, стало відомо, що воїни СЗГ ЗСУ захопили кілька одиниць техніки протиповітряної оборони окупантів.

"Зокрема, йдеться про ЗРК БУК та бойовий пункт управління комплексу БУК М1. Захоплена ворожа техніка придатна для використання", — повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

На підтвердження своїх слів наші захисники опублікували фотографії своїх трофеїв.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у самій північній точці нашої країни знову майорить український прапор. Підрозділи ДПСУ стоять на захисті кордону України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що українські військові перетворили півсотні техніки окупантів на металобрухт. Українська армія ліквідувала кілька десятків одиниць ворожої техніки. Результати роботи українських військових продемонстрували на фото, опублікованих у дописі. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Портал "Коментарі" писав про те, що радник голови Офісу президента Олексій Арестович   розповів, чому Росія ухиляється від переговорів із Україною. Арестович розповів про загрозу зриву переговорів. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що юніорка з України посіла третє місце на чемпіонаті світу. Історична перемога: українка здобула медаль на чемпіонаті світу з фехтування. Докладніше про це ви можете прочитати у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини