Головна Новини Оборона 2021 Відбувся черговий обмін полоненими: скільки українців повернулося додому
commentss НОВИНИ Всі новини

Відбувся черговий обмін полоненими: скільки українців повернулося додому

Додому повернулися солдати офіцери та цивільні

28 квітня 2022, 18:53
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Ще кілька десятків українців звільнено з ворожого полону. Про це повідомила глава Мінреінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Відбувся черговий обмін полоненими: скільки українців повернулося додому

Ірина Верещук, фото Офісу президента

Як стало відомо, сьогодні (28 квітня) відбувся черговий обмін полоненими. Ірина Верещук розповіла, що додому повернулися 45 українців з них: 13 офіцерів та 20 солдатів (з яких 5 поранено) та 12 цивільних.

Відбувся черговий обмін полоненими: скільки українців повернулося додому - фото 2

Скріншот: Facebook/Ірина Верещук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що перекидають техніку у бік "Азовсталі": окупанти після масового обстрілу штурмують завод. Окупанти перекидають техніку у бік "Азовсталі". У ніч проти 28 квітня російські окупанти завдали 50 авіаударів по Маріуполі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що окупанти викрали 35 із 49 керівників територіальних громад у Херсонській області. У Василівці Запорізької області російські окупанти 12 днів катували учасника АТО. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що на Херсонщині окупанти проводять підготовку до проведення "референдуму". Окупанти перешкоджають виїзду мирних мешканців за межі захопленої території. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   українські воїни звільнили ще один населений пункт та взяли в полон кілька окупантів (ФОТО). ЗСУ продовжують відтісняти окупантів із української землі. Окрім повернення територій поповнили і кількість обмінного фонду. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини