Головна Новини Оборона 2021 Окупанти знімають техніку з "консервації", але вона розкрадена: командир танкового полку РФ застрелився
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знімають техніку з "консервації", але вона розкрадена: командир танкового полку РФ застрелився

Противник розгортає ремонтно-відновлювальну базу

26 березня 2022, 12:45 comments2914
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

"Розконсервована" російська військова техніка повністю розікрадена, командир танкового полку – застрелився. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Окупанти знімають техніку з "консервації", але вона розкрадена: командир танкового полку РФ застрелився

Знищена техніка російських окупантів - фото з відкритих джерел

ГУР МО України повідомляє про те, що окупанти намагаються відновити втрати за рахунок техніки, знятої з тривалого зберігання.

"На аеродромі в ПГТ Клімово Брянської області противник розгортає ремонтно-відновлювальну базу. Наразі ворожа РВБ намагається ""поставити в стрій"" значну кількість техніки, що прибуває зі складів тривалого зберігання", — йдеться у повідомленні.

При цьому зазначається, що стан цієї техніки здебільшого є вкрай незадовільним.

"Зокрема, у 4-й танковій дивізії РФ з'ясували, що з 10 "розконсервованих" танків тільки один перебуває у більш-менш працездатному стані. Інші – повністю розукомплектовані. У частини з них немає навіть двигунів", — зазначають у ГУР МО.

Також за інформацією ГУР Міністерства оборони України, командир одного з танкового полків РФ наклав на себе руки.

"За наявною інформацією – командир 13 танкового полку 4-ї танкової дивізії РФ – застрелився", — пишуть наші розвідники.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що стало відомо , скільки військових і техніки РФ втратила за 31 день війни в Україні. Наші воїни продовжують стояти на захисті України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Байден у Польщі: у чому важливість цього візиту для України під час війни з РФ. Президент США Джо Байден у Польщі вже заявив, що розчарований тим, що не може завітати до України на тлі повномасштабного вторгнення Росії. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що черговий літальний апарат РФ "приземлили" наші захисники. Як пишуть українські військові, його уламки тепер "прикрашають" одне із полів нашої країни. На підтвердження своїх слів у Генштабі ЗСУ опублікували відео з місця подій. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що минулої доби небо України вдалося очистити від 12 повітряних цілей противника. У цьому числі входять літаки, ракети, вертольоти і безпілотники армії РФ. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини