Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили винищувач-бомбардувальник окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили винищувач-бомбардувальник окупантів

Українські воїни дають гідну відсіч противнику

24 березня 2022, 18:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська протиповітряна оборона продовжує "приземляти" літальні апарати супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Повітряного командування "Схід" у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили винищувач-бомбардувальник окупантів

ЗСУ

За інформацією наших військових, сьогодні, 24 березня, на Харківському напрямку ворог втратив два свої літальні апарати. На металобрухт перетворилися винищувач Су-34 та безпілотник.

"І знову у ППО врожайний день на Харківському напрямку! Ворог недорахувався 1 БПЛА та ще одного винищувача-бомбардувальника Су-34. Тихого вечора! Тримаємо стрій! Пам'ятаємо – добро перемагає!", — пише Повітряне командування "Схід".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що ЗСУ показали , як перетворюють військову техніку супротивника на тонни металобрухту. Наші воїни продовжують стояти на захисті України. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також, що скільки Росія втратила військових в Україні: оцінка НАТО. За оцінками НАТО, в Україні загинуло до 15 тисяч російських військовослужбовців. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Україні відреагували на позицію Renault , яка відмовилася йти з російського ринку. Кулеба закликав бойкотувати Group Renault. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що Росія забирає найкраще : у Маріуполі під завалами будинку загинула юна гімнастка. Тренер із художньої гімнастики Анастасія Мещаненкова розповіла про трагедію. Росія продовжує бомбардувати Маріуполь. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини