Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили Су-34 окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили Су-34 окупантів

Вірте у своїх захисників!

11 березня 2022, 20:58
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські військові повідомляють про знищення ще одного літального апарату окупантів. Про це пише Оперативне командування "Північ" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили Су-34 окупантів

ЗСУ

Повідомляється, що знищення ворожого винищувача-бомбардувальника Су-34 сталося у небі над Чернігівщиною.

"Попередньо: чернігівські захисники ліквідували ворожий літак! Ще один Су-34 війська окупанта не завдасть шкоди мирним людям", — пише Оперативне командування "Північ".

ЗСУ знищили Су-34 окупантів - фото 2

Cкріншот: ОК "Північ".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, щоб російські війська можуть атакувати Україну : повідомили час вторгнення. Білоруські війська можуть атакувати Україну 11 березня. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про нові перемоги українських паралімпійців: де наша збірна в медальному заліку. Українці продовжують перемагати у Паралімпіаді. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що російські окупанти скинули 5 бомб : наслідки удару по дитячому табору "Зоряний" у Сумській області (ФОТО). Одна бомба потрапила прямо у житловий корпус. Наразі половина будівлі знищена, а в іншій половині залишилися лише стіни.Читайте про це у нашому матеріалі на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про геноцид, екоцид і смерть простих людей : Харківська обласна прокуратура розслідує російські злочини. Прокурори працюють, щоб покарати винних. Повідомиться, що наразі до ЄРДР було внесено понад пів тисячі кримінальних проваджень. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини