Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили комбрига морської піхоти Чорноморського флоту РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили комбрига морської піхоти Чорноморського флоту РФ

Олексій Шаров був убитий у боях за Маріуполь

25 березня 2022, 18:35 comments3489
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські захисники ліквідували ще одного високопоставленого військового війська РФ. Про це повідомляє видання ТСН.

ЗСУ знищили комбрига морської піхоти Чорноморського флоту РФ

Фото: ТСН

Як пише видання, так званий "губернатор" Севастополя на ім'я Михайло Розвожаєв повідомив про смерть командира бригади морської піхоти Чорноморського флоту, полковника Олексія Шарова та щонайменше двох сержантів. Повідомляється, що полковника було знищено в боях за місто Маріуполь.

"25 березня попрощалися з командиром 810-ї окремої гвардійської бригади морської піхоти Чорноморського флоту Олексієм Шаровим та двома бійцями. Розводжаєв також уточнив, що Шаров загинув від "підлої кулі снайпера"", — пише видання, посилаючись на так званого "губернатора".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   українські військові ліквідували росгвардійців : подробиці. Знищено трьох чеченських окупантів та захоплено трофеї: бойовий БТР "кадировців" та їх зброю.

Читайте також про те, що захисники Маріуполя знищили дві БМД окупантів . Наші військові опублікували відео з місця подій, на якому відбито знищення військової техніки армії РФ. Азовці продемонстрували свою майстерність та снайперські накрили окупантів мінометним вогнем.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що аеропортом Чорнобаївки, що в Херсонській області, наші військові завдали удару і знищили чергового російського генерала . Про його загибель розповіли в Офісі президента.

Також "Коментарі" поінформував про те, що у Чернігівській області було знищено колону окупантів. Наші воїни показали фото з місця подій. Там можна побачити підбиту ворожу техніку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

25 березня 2022, 18:53

Гарна кула підлі людині,шкода фюрера поряд небуло!


Новини