Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили групу окупантів у Київській області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили групу окупантів у Київській області (ВІДЕО)

Українські воїни дають гідну відсіч противнику

23 березня 2022, 18:46 comments6856
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

ЗСУ знищили групу окупантів у Київській області (ВІДЕО)

Армія РФ

Збройні сили України продовжують героїчно боротися за нашу Батьківщину та знищувати окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Як пишуть Сухопутні війська ЗСУ, наші захисники знищили групу окупантів.

"Ще одну групу рашистів, які бажають потрапити до Києва на БТР, українські бійці зупинили назавжди", — зазначили у СВ ЗСУ.

Також наші військові опублікували відео із поля бою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те , що ЗСУ українською "Стугною" повністю знищили російську техніку на Київщині. З'явилося відео, як українською "Стугною" знищили техніку РФ у Київській області. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в Росії заявили про снаряд із території України: оголосили режим НС. У Росії заявили про снаряд із території України, де є російські окупанти. Губернатор Білгородської області заявляє, що в результаті інциденту є постраждалі. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що президент України Володимир Зеленський зазначив , де буде "точка для закінчення війни". Глава держави пояснив, що може стати "крапкою" для припинення війни в Україні. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що стало відомо, якою буде вступна кампанія в Україні у 2022 році. Повідомляється, що вступна кампанія пройде за спеціальною процедурою. Про це проінформувала керівник підкомітету з питань вищої освіти, нардеп Юлія Гришина. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини