Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили генерал-лейтенанта армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили генерал-лейтенанта армії РФ

Різанців було знищено в Чорнобаївці - ВП

25 березня 2022, 15:07 comments1499
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові знищили генерал-лейтенанта армії РФ. Про це сьогодні, 25 березня, повідомив радник глави офісу президента Олексій Арестович під час брифінгу.

ЗСУ знищили генерал-лейтенанта армії РФ

Рєзанцев Фото: соцмережі

Так, згідно з інформацією Олексія Арестовича, на аеродромі в Чорнобаївці (Херсонська область) було знищено генерал-лейтенанта армії окупантів на ім'я Яків Резанцев.

"Наші війська, як ми попередньо повідомляли, а зараз ми можемо сказати з упевненістю, знищили командувача 49-ї загальної військової армії Південного військового округу РФ генерал-лейтенанта Якова Рєзанцева", — повідомив Арестович.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що Лукашенко знову маневрує: чому вторгнення білоруських військових не врятує Путіна. Білоруські військові будь-якої миті можуть вступити у війну проти України, але остаточного рішення ще не ухвалено. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що в ВП заявили, що владні в РФ вже почали відгороджуватися від Путіна . Михайло Подоляк нагадав, що Володимир Путін одноосібно ухвалював рішення про війну проти України. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у Запорізькій області українські військові знищили десять одиниць ворожої техніки . На Запоріжжі ВСУ знищили техніку окупантів.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що агресор не досягнув основних цілей війни в Україні — Генеральний штаб Збройних сил України. Окупанти не змогли заблокувати столицю нашої країни та вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини