Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили артилерійську позицію окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили артилерійську позицію окупантів (ФОТО)

Українські воїни дають гідну відсіч противнику

21 березня 2022, 18:57 comments3822
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські захисники знищили артилерійську позицію ЗС РФ у Київській області. Про це повідомляє радник голови Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко у своєму офіційному Telegram-каналі.

ЗСУ знищили артилерійську позицію окупантів (ФОТО)

ЗСУ

ЗСУ знищили артилерійську позицію окупантів (ФОТО) - фото 2

Фото: Геращенко Telgram.

За інформацією Геращенка, учора, 20 березня, у Київській області було знищено ворожу техніку.

"Знищено артилерійську позицію (РСЗВ БМ-21 "Град", вантажівки забезпечення "Урал" та КШМ на базі МТ-ЛБ) окупантів у Київській області", — пише Геращенко.

ЗСУ знищили артилерійську позицію окупантів (ФОТО) - фото 3

Фото: Геращенко Telgram.

ЗСУ знищили артилерійську позицію окупантів (ФОТО) - фото 4

Фото: Геращенко Telgram.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, як студенти-переселенці можуть долучитися до онлайн-навчання : список українських вишів. Юлія Гришина назвала виші для навчання студентів-переселенців. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Путін послав терористів вбити Зеленського та українських чиновників – ГУР. Головне управління розвідки повідомило, що окупанти надіслали "вагнерівців" в Україну. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, чому гинуть ворожі генерали і що задумала РФ на Донбасі. Росія намагається перегрупуватися, щоб зробити ще одну спробу для атаки за тими напрямками, де вдалося закріпити хоча б незначний успіх. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Луганській області окупанти впритул обстріляли будинок для людей похилого віку: загинули 56 людей. У Кремінній окупанти вбили 56 людей у будинку для людей похилого віку. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Бут.

21 березня 2022, 19:43

Як приємно читати - Визволил........! Дякую! Прошу уточнити, а не виставляють вони у Чорнобаєвці макети? Ці падли на все здатні. Рідненькі перевірте! Бут.


Новини