Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ одним ударом знищили кілька генералів армії РФ - ГУР МО
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ одним ударом знищили кілька генералів армії РФ - ГУР МО

Два генерали армії РФ убиті і ще один у критичному стані

23 квітня 2022, 16:44 comments2816
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують героїчно захищати нашу землю від агресора. Про це повідомляє офіційна сторінка Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

ЗСУ одним ударом знищили кілька генералів армії РФ - ГУР МО

Армія РФ

Як стало відомо, наші воїни 22 квітня завдали удару по передовому пункту управління 49 загальновійськової армії російських окупаційних військ, який був розміщений у Херсонській області.

"Всупереч бойовим установкам та здоровому глузду він був розміщений на незначному віддаленні від лінії бойового зіткнення", — зазначає ГУР МО України.

За даними наших розвідників, внаслідок удару ППУ 49А було знищено. Двоє генералів армії РФ, які перебували в ньому, загинули і ще один був тяжко поранений і перебуває в критичному стані.

Наразі персональні дані загиблих уточнюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що битва за Донбас : окупанти закінчують перегрупування військ і готуються до масштабного наступу. Російські війська за всіма напрямками намагаються визначити найуразливіші місця ЗСУ.

Читайте також, що в США озвучили прогноз війни в Україні найближчим часом. Уряд Росії не може стримати розширення НАТО, а також порушити співпрацю України та Заходу у військовому секторі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що розвідка Британії заявила про успішні контратаки ЗСУ та невдачі російських військ: подробиці. Незважаючи на збільшену активність, російські війська за останні 24 години не досягли значних успіхів.

Читайте також про те, що окупанти, які звершували звірства в Бучі, вже зазнали втрат : у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті. Лише на територіях Донецької та Луганської областей минулої доби українські військові відбили вісім атак ворога.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини