Головна Новини Оборона 2022 Зеленський повідомив, скільки з Маріуполя вже вдалося врятувати людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський повідомив, скільки з Маріуполя вже вдалося врятувати людей

Зеленський заявив, що з Маріуполя вдалося врятувати понад 35 тисяч мешканців

18 березня 2022, 16:57
Поділіться публікацією:

З Маріуполя, який російські загарбники зруйнували на 90%, врятували вже понад 35 тисяч осіб. Як повідомляють "Коментарі", про це заявив Володимир Зеленський у своєму відеозверненні 18 березня.

Зеленський повідомив, скільки з Маріуполя вже вдалося врятувати людей

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

За інформацією президента України, наразі тривають рятувальні роботи на місці драмтеатру, який розбомбили окупанти. У приміщенні на той момент ховалися сотні людей. Зеленський наголосив, що маріупольці використовували театр як укриття.

“Як відомо на цей час, вдалося врятувати понад 130 людей. Але під завалами перебувають ще сотні маріупольців. Попри обстріли, попри всі складнощі, ми будемо продовжувати рятувальні роботи”, — зазначив Володимир Зеленський.

ЯК повідомляли раніше "Коментарі", авіація Росії розкидала на Сумщині небезпечні протипіхотні міни. Під час нічних нальотів на територію Сумщини авіація РФ розкидала "небезпечні пелюстки" — протипіхотні міни ПФМ-1 (ПФМ-1С). Як повідомляє Сумська міська рада, протипіхотні міни дуже небезпечні, адже їх можна не помітити або не розпізнати й виадково наступити.  Також наголошується, що за несвоєчасної медичної допомоги в результаті поранення ніг людина може померти від значної втрати крові. Як розпізнати міни — читайте в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" писали, що представництво ООН запровадило програму для підтримки регіонів, що приймають переселенців. Наразі перед Україною постала проблема реєстрації внутрішньо переміщених громадян, що виїхали або були евакуйовані з інших областей. 

Читайте на порталі "Коментарі": російські окупанти нанесли артилерійські удари по Житомирщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини