Головна Новини Оборона 2022 Авіація Росії розкидала на Сумщині небезпечні протипіхотні міни: як їх розпізнати
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація Росії розкидала на Сумщині небезпечні протипіхотні міни: як їх розпізнати

Російська авіація розкидала на Суми "небезпечні пелюстки" - протипіхотні міни

18 березня 2022, 11:59 comments2256
Поділіться публікацією:

Під час нічних нальотів на територію Сумщини авіація РФ розкидала "небезпечні пелюстки" — протипіхотні міни ПФМ-1 (ПФМ-1С). Як повідомляють "Коментарі", таке повідомлення опублікувала Сумська міська рада на сторінці у Фейсбуці.

Авіація Росії розкидала на Сумщині небезпечні протипіхотні міни: як їх розпізнати

Протипіхотна міна - Сумська міська рада

"Просимо жителів міста бути уважними та обережними, в жодному разі не піднімайте знахідки та не намагайтеся їх знешкодити. Якщо ви побачите щось схоже — телефонуйте на 102!" — наголошує міська рада.

Як повідомляє Сумська міська рада, протипіхотні міни дуже небезпечні, адже їх можна не помітити або не розпізнати й виадково наступити. 

Також наголошується, що за несвоєчасної медичної допомоги в результаті поранення ніг людина може померти від значної втрати крові.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ворог дістав ракетами район Львівського аеропорту. Доки наземна військова операція у російських окупантів застопорилася ворог продовжує ракетними обстрілами руйнувати об'єкти інфраструктури, а також житлові квартали в Україні. 

Також "Коментарі" писали, що частина зброї вже перетинає кордон: Маркарова розповіла, коли прибуде військова допомога США. Між ухваленням рішення про постачання зброї зі США та початком постачання – мінімальний проміжок часу. У той момент, коли про ухвалення рішення повідомляють публічно, частина зброї вже перетинає кордон і перебуває в дорозі.

Читайте на порталі "Коментарі": представники сил ППО мужньо захищають не лише повітряний простір Дніпропетровського регіону, але й прикривають від ворожих літаків небо сусідньої Харківської області. Сьогодні вдень  військові збили в небі над областю дві  ракети агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини