Головна Новини Оборона 2022 Російські окупанти нанесли артилерійські удари по Житомирщині (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти нанесли артилерійські удари по Житомирщині (ФОТО)

Окупаційні війська обстріляли Житомирську область

18 березня 2022, 13:30 comments1134
Поділіться публікацією:

Протягом двох днів російські окупанти обстрілюють Коростенівський район Житомирської області. У результаті артилерійського обстрілу зруйновані два приватні будинки та пошкоджені ще дві будівлі. ЯК повідомляють "Коментарі", про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Житомирській області.

Російські окупанти нанесли артилерійські удари по Житомирщині (ФОТО)

Зруйнована в результаті артилерійського обстрілу будівля на Житомирщині - ГУ ДСНС України

Повідомляється, що загиблих і травмованих немає. 

"17 березня у с. Яблунівка Коростенського району артобстріл зруйнував 2 приватних житлових будинки та пошкодив ще 2 будівлі. Для гасіння пожежі та проведення пошуково-рятувальних робіт залучено 1 од. техніки та 6 чол. особового складу", — повідомляє ГУ ДСНС України в Житомирській області.

Також у повідомленні йдеться, що в селі Залісся вночі 18 березня окупанти пошкодили житловий будинок і господарську будівлю. У результаті обстрілів ще одна господарська будівля згоріла.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Кулеба спрогнозував два варіанти закінчення війни. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба спрогнозував два можливі сценарії закінчення війни. На думку Кулеби, мирна угода між Україною та Росією є більш реалістичним варіантом.

Також "Коментарі" писали, що бійці ЗСУ за допомогою "Стінгера" збили Су-34 окупантів. Збройні сили України повідомили про знищення ще одного літального апарату окупантів. Як стало відомо, сьогодні вранці, 18 березня, у Київській області було збито ворожого винищувача-бомбардувальника.

Читайте на порталі "Коментарі": авіація Росії розкидала на Сумщині небезпечні протипіхотні міни. Читайте в матеріалі, як їх розпізнати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

18 березня 2022, 14:54

Блять, вы ЗАЕБАЛИ называть русских оккупантами!!! Мы ПРОВОДИМ БОРЬБУ С НАЦИЗМОМ, блять! Наши деды пролили кровь в Великой отечественной не для того, чтобы вы такое начинали!!!


Новини