Головна Новини Оборона 2022 Збройні сили України звільнили ще один населений пункт на Київщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Збройні сили України звільнили ще один населений пункт на Київщині

ЗСУ звільнили село в Київській області

31 березня 2022, 21:30 comments1906
Поділіться публікацією:

Село Вишеград, що в Київській області, звільнене від українських окупантів завдяки зусиллям Збройних сил України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив заступник  начальник штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Олександр  Грузевич під час брифінгу в четвер, 31 березня.

Збройні сили України звільнили ще один населений пункт на Київщині

ЗСУ - фото з відкритих джерел

За словами Грузевича, на багатьох напрямках Збройні сили України досягають значних успіхів, контратаки тривають. Начальник штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ повідомив "дуже і дуже гарні новини найближчим часом" стосовно ситуації в передмісті Києва.

"Найближчим часом, як я вже сказав, у нас будуть дуже-дуже гарні новини. Думаю, день-два, і ми бачитимемо чудову картину, і далі розвиватимемо свій успіх", — зазначив Грузевич.

Водночас Грузевич закликав українців "не розслаблятися", оскількі російські окупанти досі мають чимало сил, щоб завдати ударів у відповідь, зокрема це стосується й ракетних ударів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українські прикордонники накрили вогнем піхотинців РФ, які намагалися атакувати позиції ЗСУ. Українські прикордонники прикрили своїх побратимів і знищили російських піхотинців, які хотіли раптово атакувати позиції ЗСУ біля Мар'янки, що на Донеччині. За час війни ворог атакував згаданий прикордонний пункт близько 40 разів — артилерією, мінометами, піхотою, танками і авіацією.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський розповів, у чому є загроза для ЄС, якщо Україна програє Маріуполь. Президент закликав Європу об'єднатися, заради допомоги Україні та щоб відстояти головні європейські принципи.

Читайте на порталі "Коментарі": на Донбасі українські бійці накрили вогнем величезне скупчення техніки ворога і штаб кадирівців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий Марк

31 березня 2022, 21:08

Какое "село" Вышгород это большой город !!! И какие "украинские оккупанты" , редактор ТУПОЙ !!

таня

31 березня 2022, 20:51

Украинские оккупанты? вы сошли с ума?


Новини