Головна Новини Оборона 2022 На Донбасі українські бійці накрили вогнем величезне скупчення техніки ворога і штаб кадирівців
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі українські бійці накрили вогнем величезне скупчення техніки ворога і штаб кадирівців

ЗСУ на Донбасі знищили російську техніку і завдали удару по штабу кадирівців

31 березня 2022, 13:39 comments2420
Поділіться публікацією:

На Донбасі ЗСУ 30 березня накрили вогнем значне скупчення техніки російських окупантів і штаб кадирівців. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив під час ефіру телемарафону "UA Разом" голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

На Донбасі українські бійці накрили вогнем величезне скупчення техніки ворога і штаб кадирівців

Знищена техніка окупантів - фото з відкритих джерел

Гайдай повідомив, що на східних територіях України українські військові дають відсіч окупантам і чудово "ведуть вогонь у відповідь".

Зокрема зазначається, що артилерійці ЗСУ знищили кілька десятків одиниць ворожої техніки й ліквідували штаб кадирівців. Скільки ворог втратив унаслідок цієї атаки, Гайдай не повідомив.

Голова Луганськї ОВА наголосив, що наразі окупанти перекидають свою техніку в східні регіони України. Поки триває передислокація, окупанти ще активніше почали обстрілювати мирні населені пункти. Як повідомив Гайдай, на Донбасі працюють авіація, артилерія та міномети, також застосовують важкі калібри. Міста й села обстрілюються "з усього, що є".

Як повідомляли раніше "Коментарі", на околицях Києва вже найближчими днями будуть запеклі бої - британська розвідка. Війська РФ і надалі утримують позиції на сході й заході від Києва, незважаючи на виведення деякої кількості підрозділів. Окупанти відвели лише частину своїх військ — певно, щоб доукомплектувати підрозділи й продовжити наступ.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський закликав світ виправити свою помилку, якої припустилися у 2014-му році. Президент попередив світ про нові трагедії, якщо Росії вдасться уникнути відповідальності за війну в Україні.

Читайте на порталі "Коментарі": "План Б" Путіна: у МВС розповіли про наміри російського президента



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини