Головна Новини Оборона 2022 Українські прикордонники накрили вогнем піхотинців РФ, які намагалися атакувати позиції ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські прикордонники накрили вогнем піхотинців РФ, які намагалися атакувати позиції ЗСУ

Українські прикордонники зустріли окупантів вогнем

31 березня 2022, 17:52 comments2937
Поділіться публікацією:

Українські прикордонники прикрили своїх побратимів і знищили російських піхотинців, які хотіли раптово атакувати позиції ЗСУ біля Мар'янки, що на Донеччині. Як повідомляють "Коментарі", про це повідомила Державна прикордонна служба на своїй сторінці у Фейсбуці.

Українські прикордонники накрили вогнем піхотинців РФ, які намагалися атакувати позиції ЗСУ

Прикордонники накрили вогнем окупантів - Державна прикордонна служба України

"Учора ввечері бійці прикордонного підрозділу, що зараз боронить Україну в районі Мар’їнки, зірвали ворожу спробу прихованої атаки. Прикордонники виявили ворожу піхоту, яка приховано просувалася в напрямку позиції бійців Збройних Сил України. Військовослужбовці Держприкордонслужби гостинно пригостили загарбників вогнем з автоматичних гранатометів і кулеметів. Після цього ворог заліг – навічно", — йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

Також прикордонники повідомили, що за час війни ворог атакував згаданий прикордонний пункт близько 40 разів — артилерією, мінометами, піхотою, танками і авіацією. Однак прикордонники разом із захисниками з інших складових Сил оборони України відважно тримають свої позиції й завдають противнику значних втрат.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Донбасі українські бійці накрили вогнем величезне скупчення техніки ворога і штаб кадирівців. на східних територіях України українські військові дають відсіч окупантам і чудово "ведуть вогонь у відповідь".

Також "Коментарі" писали, що на околицях Києва вже найближчими днями будуть запеклі бої — британська розвідка. Війська РФ і надалі утримують позиції на сході й заході від Києва, незважаючи на виведення деякої кількості підрозділів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини