Головна Новини Оборона 2022 Захисники Запорізького краю продовжують знищувати живу силу та техніку супротивника
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Запорізького краю продовжують знищувати живу силу та техніку супротивника

Українські воїни знищили ще вісім одиниць техніки окупантів

20 травня 2022, 11:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Військовослужбовці Сил оборони на Запорізькому напрямку продовжують виконувати завдання щодо відсічі збройної агресії Російської Федерації. Про це повідомляє представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

Захисники Запорізького краю продовжують знищувати живу силу та техніку супротивника

ЗСУ

Так, за даними Руслана Ткачука, протягом минулої доби (19 травня) нашим воїнам вдалося знищити:

15 осіб особового складу противника (ще 20 поранено);

чотири бойові броньовані машини;

чотири одиниці автомобільної техніки.

"Неподалік села Новоолександрівка співробітники ДСНС знешкодили два осколково-фугасні бойові елементи, у селі Веселянка вісім куммулятивно-уламкових бойових елементи, у Григорівці — 2 реактивні снаряди "Ураган"", — повідомляє Ткачук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що фракція Балоги в Закарпатській облраді саморозпустилася за ОПЗЖ, — експерт. Балога – все. Його іменна фракція пішла слідом за російським військовим кораблем. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що окупанти зганьбили сюжетом з "бази Азова": подробиці (ФОТО). Російських пропагандистів знову видав непрофесійний реквізит. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Збройні сили України знищили ще один російський склад боєприпасів . Ракетно-артилерійські підрозділи у взаємодії з авіацією виконали 91 вогневе завдання на півдні України. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що стало відомо, скільки окупантів знищили ЗСУ за весь час війни. Найбільші втрати супротивника минулої доби спостерігалися на Бахмутському напрямку. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини