Головна Новини Оборона 2022 Захисники Маріуполя продовжують знищувати окупантів на вулицях міста (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Захисники Маріуполя продовжують знищувати окупантів на вулицях міста (ВІДЕО)

Полк "Азов" продовжує знищувати ворожу техніку

19 квітня 2022, 15:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники Маріуполя продовжують героїчно утримувати оборону міста. Відео з місця подій було опубліковано у Telegram-каналі "Азов-Маріуполь".

Захисники Маріуполя продовжують знищувати окупантів на вулицях міста (ВІДЕО)

ЗСУ

Наші воїни продовжують знищувати техніку та живу силу супротивника.

"Полк "Азов" продовжує знищувати ворожу техніку", — пише "Азов-Маріуполь".

На опублікованих кадрах можна побачити, як наш захисник за допомогою протитанкового гранатомета веде вогонь по ворожому БТРу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Зеленська жорстко висловилася про Путіна, назвавши маніяком, який мстить усьому світу. Олена Зеленська вважає, що зараз увесь світ намагається розгадати причину такої нелюдяності росіян. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Читайте також про те, що в ВП назвали єдиний спосіб швидко закінчити війну . Затяжна війна може спричинити продовольчу кризу в усьому світі. Докладно про це ви можете прочитати у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що повне звільнення "Л/ДНР" : Росія заявила про початок другого етапу війни проти України. Мета нового етапу "спецоперації" Росії — "звільнення Л/ДНР". При цьому, за словами Лаврова, росія нібито не планує "змінювати режим в Україні", тобто силою змінювати владу, адже українці "мають право вибору".Читайте про це докладніше у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Україна вже не буде колишньою : як відновити країну після війни – куди направити гроші. Війна ще не закінчена, збитки не підраховані, але влада вже сповнена оптимізму та обіцяє за допомогою західних партнерів відбудувати українські міста за найближчі кілька років. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/s/polkazov
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини