Головна Новини Оборона 2022 Як Житомирщина готується до ймовірного вторгнення Білорусі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Житомирщина готується до ймовірного вторгнення Білорусі: подробиці

Мер Житомира повідомив, чи готова область до вторгнення Білорусі

22 березня 2022, 15:00 comments1502
Поділіться публікацією:

Українська розвідка заявила, що Білорусь може розпочати вторгнення на територію України на боці РФ. Мер Житомира зазначив, що область готова до бойових дій і має зброю та техніку для "зустрічі" білоруської армії. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міський голова Житомира Сергій Сухомлин в ефірі 24 каналу.

Як Житомирщина готується до ймовірного вторгнення Білорусі: подробиці

Українські військові й українська техніка - фото з відкритих джерел

Міський голова Житомира наголосив, що не вірить у сили білоруських військ, тому розуміє їхній настрій. 

"Це буде точно неефективна армія, якщо вона перетне кордон з Україною. В нас є чим їх зустрічати. Натомість у них немає бойового духу", — заявив Сергій Сухомлин в ефірі.

За словами мера Житомира, військові підрозділи Білорусі не будуть самі заходити. На його думку, білоруські війська розміщуватимуть разом із колонами російських окупантів для того, щоб прикриватися ними.


Як повідомляли раніше "Коментарі", голова Полтавської ОВА повідомив про ймовірність просування ворожих сил на Полтавщину. Лунін наголосив, що Полтавщина залишається надійним тилом і займається гуманітарною допомогою та переселенцями.

Також "Коментарі" писали, що радник керівника Офісу президента Олексій Арестович пояснив феномен Чорнобаївки, де українська армія 8 разів поспіль авіаударами знищила військову техніку й особовий склад російських окупантів.

Читайте на порталі "Коментарі": українські військові знищили морську піхоту РФ, яка готувалася штурмувати Одесу. В Одеській обласній військовій адміністрації повідомили, що більша частина російських морських піхотинців, які наприкінці лютого намагалися висадитися на ухбережжі, вщент знищена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини