Головна Новини Оборона 2022 Українські військові знищили морську піхоту РФ, яка готувалася штурмувати Одесу
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові знищили морську піхоту РФ, яка готувалася штурмувати Одесу

Морпіхи РФ, що мали десантуватися біля Одеси, знищені

22 березня 2022, 11:43
Поділіться публікацією:

В Одеській обласній військовій адміністрації повідомили, що більша частина російських морських піхотинців, які наприкінці лютого намагалися висадитися на ухбережжі, вщент знищена. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву речника Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука на сторінці у Фейсбуці.

Українські військові знищили морську піхоту РФ, яка готувалася штурмувати Одесу

ЗСУ - фото з відкритих джерел

"Друзі, надійшла цікава інформація, дуже приємна. Бо коли говориш про знищених окупантів – завжди приємно. Так от, частково той особовий склад, який намагався на початку великої війни спробувати висадитися тут у нас, на одеському узбережжі, на жаль, не пішов на дно, але на щастя – вбитий, знищений і гниє", — заявив Братчук.

Також Братчук повідомив, що такою буде доля кожного окупанта — і під Миколаєвом, і під Маріуполем.

"Ну а залишок тих так званих морських піхотинців, які ще бовтаються як лайно у Чорному морі, то вже на корм бичкам. Але став переживати за бичків – щоб не отруїлися. Русскій корабль і русскіє морпєхі пішли за вказаною адресою", — додав Братчук.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Подоляк розповів про підготовку зустрічі Зеленського та Путіна. Радник глави ОП вважає, що будь-які принципові рішення можуть бути прийняті лише на зустрічі президентів двох країн – РФ та України.

Також "Коментарі" писали, що у МВС не виключають ймовірність вторгнення Білорусі до України: з Лукашенком ведуть роботу. Стверджувати, що білоруські війська не вторгнуться в Україну і не воюватимуть на боці російських окупаційних військ – поки що неможливо. Радник міністра зазначив, що Україна чекає на цей наступ і готова дати жорстку відсіч. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини