Головна Новини Оборона 2022 Арестович пояснив феномен Чорнобаївки: чому російські окупанти туди повертаються
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович пояснив феномен Чорнобаївки: чому російські окупанти туди повертаються

Став відомим феномен Чорнобаївки

22 березня 2022, 13:14 comments6993
Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович пояснив феномен Чорнобаївки, де українська армія 8 разів поспіль авіаударами знищила військову техніку й особовий склад російських окупантів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Арестович зробив під час інформаційного телемарафону.

Арестович пояснив феномен Чорнобаївки: чому російські окупанти туди повертаються

Аеропорт Чорнобаївки - Reuters

Арестович зазначив, що на території Херсонщини, зокрема на аеродромі в Чорнобаївці, російські окупанти накопичують вертолітне угруповання.

"А вертоліт тільки у кіно може сідати, де хочеш, літати, де хочеш. Потрібна вертолітна топографічна привʼязка й аеродромне забезпечення, тому вони змушені обирати аеродром. Вони грають у "пʼятнашки", намагаються пересуватися, щоб не стояти в одному місці, але не можуть його не використовувати. Там склався такий вузол, і на цей вузол прилітають і ще будуть прилітати", – зазначив Арестович в ефірі телемарафону.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українські військові знищили морську піхоту РФ, яка готувалася штурмувати Одесу. В Одеській обласній військовій адміністрації повідомили, що більша частина російських морських піхотинців, які наприкінці лютого намагалися висадитися на ухбережжі, вщент знищена.

Також "Коментарі" писали, що Подоляк розповів про підготовку зустрічі Зеленського та Путіна. Радник глави ОП вважає, що будь-які принципові рішення можуть бути прийняті лише на зустрічі президентів двох країн – РФ та України. Така зустріч може відбутися у разі, якщо будуть напрацьовані допустимі компроміси для розмови тет-а-тет.

Читайте на порталі "Коментарі": Зеленський вказав, де буде "точка для закінчення війни".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Так

22 березня 2022, 13:29

Милости просим ад.


Новини