Головна Новини Оборона 2022 ВСУ точними ударами знищили техніку окупантів у Донецькій області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ВСУ точними ударами знищили техніку окупантів у Донецькій області (ВІДЕО)

Вороги ховали свою техніку між житловими будинками

13 квітня 2022, 21:05 comments1806
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують знищувати окупантів, які прийшли на нашу землю. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Сил спеціальних операцій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

ВСУ точними ударами знищили техніку окупантів у Донецькій області (ВІДЕО)

ЗСУ

Наші захисники знищили техніку супротивника, яку вони намагалися сховати серед житлових будинків.

"Ти — російський окупант у Донецькій області. Твоя колона заходить в один із населених пунктів. Як завжди "героїчно" намагаєшся ховати свою техніку між житловими будинками. Але секунда часу і твій металобрухт (БМП, Камаз, Урал) потрапляє в пекло", — пишуть СЗГ ЗСУ.

Командування Сил спеціальних операцій опублікувало відео, яке демонструє майстерну роботу українських воїнів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що відновлення звільнених територій у Київській області почали облаштовувати нові тимчасові переправи. Олександр Кубраков показав як відновлюється Київська область. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що в Іванкові посилили комендантську годину: подробиці. Ці обмеження необхідні, щоб фахівці мали змогу ліквідувати наслідки російської збройної агресії. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в МВС повідомили , де очікують головну битву війни. МВС повідомило, що весь театр бойових дій перемістився на Донбас. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Міноборони назвали напрямки найвищої активності військ Росії. Ворог зосереджує зусилля на підготовці нового наступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини