Головна Новини Оборона 2022 В Україні знищили чотири роти російських десантників – ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні знищили чотири роти російських десантників – ЗСУ

ЗСУ знищили російських військових парашутно-десантного полку

19 квітня 2022, 20:47 comments1293
Поділіться публікацією:

Військові Збройних сил України ліквідували чотири роти російських десантників. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив Генеральний штаб Збройних сил України на своїй стоірнці у Фейсбуці.

В Україні знищили чотири роти російських десантників – ЗСУ

Український військовий - Генштаб ЗСУ

"Знищено три роти 51-го парашутно-десатного полку і рота 137-го парашутно-десантного полку, що входять до складу 106-ї парашутно-десантної дивізії", — йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Генштаб ЗСУ повідомляє, що українським військовим також вдалося знищити російських окупантів двох батальйонних тактичних груп у 200-й окремій мотострілецькій бригаді 14-го армійського корпусу берегових військ Північного флоту.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Арестович назвав три сценарії наступної фази війни: що буде після наступу на Сході. Радник голови Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що вже триває друга фаза війни. Саме цей етап і визначить третю фазу, хід якої може здійснитися за трьома сценаріями. Арестович розкрив деталі кожного з цих сценаріїв. 

Також "Коментарі" писали, що в ОП назвали причину, чому переговори з РФ щодо припинення вогню зупинилися. Блокада Маріуполя та готовність Росії розпочати другу фазу війни в Україні практично застопорили переговорний процес. Михайло Подоляк підтвердив, що переговори з Росією фактично заморожені та не проводяться. Коли відбудеться наступний раунд переговорів, радник глави Офісу президента також не зміг сказати.

Читайте на порталі "Коментарі": СБУ дізналася страшні плани окупантів щодо Маріуполя: подробиці. Російські окупанти ніяк не можуть захопити Маріуполь і мають наміри зрівняти з землею завод "Азовсталь", де українські військові тримають оборону й де ховаються мирні мешканці Маріуполя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини