Головна Новини Оборона 2022 СБУ дізналася страшні плани окупантів щодо Маріуполя: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ дізналася страшні плани окупантів щодо Маріуполя: подробиці

СБУ перехопила розмову окупантів стосовно Маріуполя

19 квітня 2022, 16:09 comments1308
Поділіться публікацією:

Російські окупанти ніяк не можуть захопити Маріуполь і мають наміри зрівняти з землею завод "Азовсталь", де українські військові тримають оборону й де ховаються мирні мешканці Маріуполя. Також окупанти готують 3-тонні "сюрпризи" з неба. Як повідомляють "Коментарі", Служба безпеки України перехопила відповідну розмову командира російського полку з дружиною.

СБУ дізналася страшні плани окупантів щодо Маріуполя: подробиці

Зруйнований Маріуполь - фото з відкритих джерел

"На записі: ростовський командир взводу загарбників , який перебуває в 4 кілометрах від легендарної будівлі. "Ждем тут "сюрпризы" от россии… трехтонные с неба… Сказали, сравнять все с землей… Приезжал подполковник, говорил: вы почувствуете на себе это, и услышите, и почувствуете. Прикинь волна взрывная будет", – розповідає він своїй дружині. На запитання про долю мирного населення відповідає: "Все уехали. Все кто захотел, все уехали. Остались одни патриоты и сильно умные…"" — йдеться в повідомленні СБУ.

Як зазначає СБУ, перехоплена розмова вкотре підтверджує, що справжня мета окупантів — стерти України з лиця землі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ЄС готується відмовитися від нафти РФ – питання просуватиме Париж. Ембарго на російську нафту на рівні Європейського Союзу перебуває у розробці. Президент Франції Еммануель Макрон ставить вирішення цього питання своїм пріоритетом. Він повністю підтримує цей крок.

Також "Коментарі" писали, що Арестович спрогнозував фінал битви на сході та пояснив тактику окупантів. В ефірі телемарафону радник президента Олексій Арестович прокоментував бої на сході України та пояснив, як змінили тактику окупанти наразі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини