Головна Новини Оборона 2022 Арестович назвав три сценарії наступної фази війни: що буде після наступу на Сході
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович назвав три сценарії наступної фази війни: що буде після наступу на Сході

Арестович пояснив, що буде після другої фази війни

19 квітня 2022, 19:09 comments1599
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що вже триває друга фаза війни. Саме цей етап і визначить третю фазу, хід якої може здійснитися за трьома сценаріями. Арестович розкрив деталі кожного з цих сценаріїв. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Арестович зробив під час брифінгу.

Арестович назвав три сценарії наступної фази війни: що буде після наступу на Сході

ЗСУ - фото з відкритих джерел

Згідно з першим варіантом розвитку подій, російські окупанти спробують стояти на місці, витрачаючи останні резерви й намагаючись вести тактичні дії для утримання територій.

"Друге – вони можуть забратися з нашої території. А третє – це вони можуть знову перейти до мирних переговорів. Ми подивимося, але президент Володимир Зеленський нагадав, що якщо вони доб'ють Маріуполь, то мирних переговорів може і не бути", — повідомив Арестович під час брифінгу.

Як зазначив радник голови Офісу президента, саме тоді Україна перейде до повного знищення військ рф, і це відбуватиметься з допомогою західних партнерів. Тоді як росія не має союзників і додаткової підтримки.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в Офісі президента назвали причину, чому переговори з РФ щодо припинення вогню зупинилися. Блокада Маріуполя та готовність Росії розпочати другу фазу війни в Україні практично застопорили переговорний процес. 

Також "Коментарі" писали, що Кулеба повідомив, як вирішуватиметься кінець війни з росією. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що закінчення війни росії проти України вирішватиметься на полі бою. За словами Кулеби, запитання війни не будуть вирішувати за столом переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини