Головна Новини Оборона 2022 Українські військові знищили ворожу бронетехніку за допомогою дрона (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові знищили ворожу бронетехніку за допомогою дрона (ВІДЕО)

Наші воїни героїчно захищають Україну від агресора

12 квітня 2022, 18:03 comments1835
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські військові продовжують "демілітаризувати" армію окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка у соціальній мережі Facebook.

Українські військові знищили ворожу бронетехніку за допомогою дрона (ВІДЕО)

ЗСУ

Наші воїни за допомогою дрону знищили чергову одиницю бронетехніки супротивника.

"День не пройшов даремно. Покращуємо загальну статистику втрат противника", — пишуть захисники України.

На підтвердження своїх слів воїни опублікували відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що Олександр Усік створив благодійний фонд : що відомо. Фонд надаватиме гуманітарну допомогу переселенцям, збройним силам, військовим. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у Маріуполі загинули представники міжнародного благодійного фонду . 15 березня будівлю фонду у Маріуполі обстріляли російські окупанти. Семеро людей загинули, серед них були двоє співробітників фонду. За словами нардепа, окупанти з особливою ненавистю здійснюють обстріли пункти з гуманітарною допомогою. Докладно про це читайте у нашій статті.

Портал "Коментарі" повідомляв, що Міноборони назвало проміжні цілі РФ перед другою спробою захопити всю Україну. Схід та південь – це проміжні цілі Росії. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що на півдні України ЗСУ знищили черговий літальний апарат супротивника. Ним виявився безпілотник "Орлан-10". Наші воїни показали, як виглядає підбита техніка ворога. Докладніше про це ви можете прочитати на нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини