Головна Новини Оборона 2022 Українські військові знищили російську батарею ЗРК "Бук" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові знищили російську батарею ЗРК "Бук" (ВІДЕО)

Батарея була знищена разом із обслугою

17 травня 2022, 17:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські артилеристи завдали чергового удару по позиціях супротивника. Про це повідомляє Командування десантно-штурмових військ Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українські військові знищили російську батарею ЗРК "Бук" (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, артилеристи ДШВ ЗСУ спільно з іншими підрозділами ЗС України знищили батарею російського зенітно-ракетного комплексу "Бук".

" Дуже гарно горять ЗРК ворогів. Видовище, на яке можна дивитися вічно", — зазначили у Командуванні ДШВ ЗСУ.

За даними наших військових, батарею було знищено разом з обслугою.

Також Командування десантно-штурмових військ опублікувало відео з місця подій.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Путін знайшов нову причину війни в Україні — звинувачує Захід. Президент РФ хотів достукатися до Заходу, але не почув відповіді на свої заклики та вирішив розпочати війну проти України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Міноборони повідомили про новий наказ захисникам Маріуполя . Глава оборонного відомства України розповів про подробиці. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав, що "Це внутрішня пропаганда": Маляр прокоментувала намір Держдуми заблокувати обмін бійців "Азова". Переговорний процес триває, і сама операція з порятунку також триває – Маляр. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що мінус мільйон доларів: українські морпіхи майстерно знищили ворожу бронетехніку (ВІДЕО). Бійці ЗСУ дають гідну відсіч окупантам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини