Головна Новини Оборона 2022 На околицях Києва вже найближчими днями будуть запеклі бої - британська розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

На околицях Києва вже найближчими днями будуть запеклі бої - британська розвідка

На околицях української столиці можуть бути запеклі бої

31 березня 2022, 12:29 comments1756
Поділіться публікацією:

Уже найближчими днями на околицях столиці України можуть розпочатися запеклі бої. Війська РФ і надалі утримують позиції на сході й заході від Києва, незважаючи на виведення деякої кількості підрозділів. Як повідомляють "Коментарі", про це повідомляє розвідка Великої Британії.

На околицях Києва вже найближчими днями будуть запеклі бої - британська розвідка

Пошкоджена будівля в Києві - фото з відкритих джерел

Раніше Міністерство оборони України повідомляло, що, попри заяви Росії "кардинально скоротити бойові дії" на Київщині та Чернігівщині, РФ поки не відмовилася від намірів захопити або хоча б оточити ці міста. Окупанти відвели лише частину своїх військ — певно, щоб доукомплектувати підрозділи й продовжити наступ.

"Частина тих людей, які були на Чернігівському та Київському напрямках, передислоковуються. Частина з них з’являється на Харківському і Донецькому напрямках. Там зараз супротивник посилює свої угруповання, щоб мати спробу збільшити тиск", — заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський закликав світ виправити свою помилку, якої припустилися у 2014-му році. Президент попередив світ про нові трагедії, якщо Росії вдасться уникнути відповідальності за війну в Україні. Президент України Володимир Зеленський заявив, що якби світ покарав Росію за катастрофу MH17, яка сталася у 2014 році, то вторгнення в Україну можна було б запобігти. 

Також "Коментарі" писали, що нардепи пропонують збільшити суму податків для компаній, що не покинули російський ринок. На сайті Верховної Ради народні депутати зареєстрували законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування суб'єктів господарювання, пов'язаних економічними зв'язками з державою — агресором №7232 від 30.03.2022".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини