Головна Новини Оборона 2022 Українські десантники знищили підрозділ РЕБ та спецназ окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники знищили підрозділ РЕБ та спецназ окупантів (ФОТО)

Спецназ здійснював охорону підрозділу РЕБ

6 квітня 2022, 19:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові продовжують стояти на захисті нашої країни. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штумових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники знищили підрозділ РЕБ та спецназ окупантів (ФОТО)

ЗСУ

Як стало відомо, наші воїни-десантники ліквідували спецназ РФ, який охороняв підрозділ радіоелектронної боротьби.

"Воїни 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України знищили підрозділ радіоелектронної боротьби (РЕБ) ЗС російської федерації. Охорону підрозділу РЕБ здійснювали військовослужбовці однієї з бригад спеціального призначення Головного Управління генерального штабу ЗС РФ", — повідомляє Командування ДШВ.

Українські десантники знищили підрозділ РЕБ та спецназ окупантів (ФОТО) - фото 2

Фото: Командування ДШВ ЗСУ

Українські десантники знищили підрозділ РЕБ та спецназ окупантів (ФОТО) - фото 3

Фото: Командування ДШВ ЗСУ

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що замість Стамбула — Будапешт : Орбан заявив про попередню згоду Путіна на зустріч із Зеленським. За словами Орбана, відповідь Путіна на пропозицію про зустріч була позитивною, але має свої умови для цього. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що Путін може знову спробувати захопити Київ : Захід висловив попередження. Американські та західні чиновники повідомили, що Путін не відмовився від спроб взяти Київ. Читайте про це у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що окупанти викрадають мирних українців та видають їх за полонених солдатів ЗСУ. Людмила Денісова розповіла, що окупанти викрадають українців.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Запорізькій області бійці тероборони захопили БМП-3 окупантів (ВІДЕО). Російська БМП-3 тепер буде звернена проти своїх колишніх господарів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини