Головна Новини Оборона 2022 Українські артилеристи знищили велике скупчення техніки окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські артилеристи знищили велике скупчення техніки окупантів (ВІДЕО)

Артилеристи ЗСУ накрили вогнем ангар із ворожою технікою

4 квітня 2022, 14:41 comments6393
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські артилеристи знищили велике скупчення техніки окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Артилеристи ЗСУ вкотре продемонстрували свою майстерність та показали, як знищують окупантів. Про це повідомляється на сторінці Оперативно-тактичне угруповання "Схід" у соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що прицільним вогнем артилерії вдалося знищити десятки одиниць техніки супротивника, яку намагалися сховати на фермі.

"Влучним вогнем наші артилеристи накрили ангар із технікою. Після чого сталася детонація машин із пальним", — повідомляють наші військові.

За інформацією Оперативно-тактичного угруповання "Схід" , російська армія втратила близько сорока одиниць автомобільної техніки.

Також воїни опублікували відео із місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що влада Грузії допомагає Росії обходити санкції – українська розвідка. Влада Грузії дозволила контрабанду підсанкційних товарів у РФ через свою територію. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також про те, що і йде підготовка до бою: який ризик загострення на Донбасі — чи є можливість евакуювати людей. Українські сили готуються до нового російського наступу на сході країни, оскільки Москва нарощує свої війська.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в Міноборони повідомили , що насправді означає відхід російських військ — "це не капітуляція окупантів". Міноборони повідомляє, що насправді означає переміщення російських військ та які ризики залишаються.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Полісся під загрозою: Генштаб Збройних сил України розповів про можливі плани Росії. Полісся під загрозою ударів РФ



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини