Головна Новини Оборона 2022 У Херсоні російські окупанти планують ввести в обіг рублі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні російські окупанти планують ввести в обіг рублі

На Херсонщині окупанти планують зробити рублеву зону

23 березня 2022, 14:16
Поділіться публікацією:

Депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань заявив, що російські загарбники з квітня планують ввести в обіг рублі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Сергія Хланя у Фейсбуці.

У Херсоні російські окупанти планують ввести в обіг рублі

Мітинг у Херсоні - фото з відкритих джерел

"З квітня на Херсонщині окупанти планують вводити в обіг рублі. Будуть змушувати приймати рублі в магазинах, і  скоріш за все виплачувати зарплати "новій адміністрації". Думаю в решті дійде справа і до рублевих зарплат в діючих бюджетних та комунальних установах", — йдеться в повідомленні Сергія Хланя.

Також депутат Херсонської облради зазначив, що Херсонщину поступово затягують в рублеву зону. Хлань закликав ігнорувати розрахунки в рублях.

"ХНР все ближче. Але відправимо цей "ХНР" за російським кораблем!" — заявив Сергій Хлань у своєму дописі у Фейсбуці.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Генштабі розповіли про ситуацію на кордоні Білорусі та України. Згідно з даними Генштабу ЗСУ, частина окремих підрозділів армії Білорусі повернулася до місць постійної дислокації. Можливо, йдеться про десантників, про які повідомляло міноборони Білорусі. При цьому, режим Лукашенка продовжує утримувати значне угруповання військ поблизу державного кордону України.

Також "Коментарі" писали, що окупанти зазнали суттєвих втрат у Запорізькій області. Як стало відомо, наші захисники знищили десятки окупантів та ще кількох взяли в полон.

Читайте на порталі "Коментарі": в ОП просять партнерів зробити чотири кроки, щоб допомогти перемогти Росію. Радник голови ОП зазначив, що партнери можуть докорінно змінити перебіг бойових дій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

23 березня 2022, 14:24

Не оккупанты, а освободители, нацистские вы козлы! Ради вас Россия старается, чтобы в стране был мир и порядок!


Новини