Головна Новини Оборона 2022 Знищено та взято в полон десятки солдатів РФ: на Запоріжжі ЗСУ завдали істотних втрат окупантам
commentss НОВИНИ Всі новини

Знищено та взято в полон десятки солдатів РФ: на Запоріжжі ЗСУ завдали істотних втрат окупантам

Українські воїни дають гідну відсіч противнику

23 березня 2022, 12:22 comments1549
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Окупанти зазнали суттєвих втрат у Запорізькій області. Про це повідомляє речник Запорізької обласної військової адміністрації, полковник Збройних сил України Іван Ареф'єв.

Знищено та взято в полон десятки солдатів РФ: на Запоріжжі ЗСУ завдали істотних втрат окупантам

Армія РФ

Як стало відомо, наші захисники знищили десятки окупантів та ще кількох взяли в полон.

"Захисники Запорізької області за вчорашню добу і сьогоднішню ніч і ранок завдали суттєвих втрат російським окупантам, а саме: знищено 50 військовослужбовців російської федерації, одну бойову машину піхоти та 5 бронетранспортерів, а одного бронетранспортера захопили. Крім того, 10 пленів були взяті. ", – повідомляє Іван Ареф'єв.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про "митну реформу": що планується змінити у сфері оподаткування . Що пропонують депутати змінити у роботі митниці та податкової на час воєнного стану. Докладно про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте в нашій сттатті. 

Читайте також про те, що в Україні будуть виробляти протиковидний препарат Pfizer . Ліки від коронавірусу вироблятимуть в Україні. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що не допустити епідеміологічної катастрофи в окупованих містах: "Червоний хрест" просять допомогти. Радуцький звернувся до "Червоного хреста" щодо недопущення в Україні спалаху інфекційних захворювань. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що десантники збили російську крилату ракету , яка летіла на українське місто. Ракета містила 400 кг тротилу. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини