Головна Новини Оборона 2021 У Генштабі розповіли про ситуацію на кордоні Білорусі та України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі розповіли про ситуацію на кордоні Білорусі та України

Лукашенко не поспішає відводити свої війська від кордону з Україною

23 березня 2022, 13:50 comments1335
Поділіться публікацією:

Згідно з даними Генштабу ЗСУ, частина окремих підрозділів армії Білорусі повернулася до місць постійної дислокації. Можливо, йдеться про десантників, про які повідомляло міноборони Білорусі. При цьому, режим Лукашенка продовжує утримувати значне угруповання військ поблизу державного кордону України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Генштабу ЗСУ у Фейсбуці.

У Генштабі розповіли про ситуацію на кордоні Білорусі та України

Кордон між Україною та Білоруссю - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що на Волинському напрямку не ведеться активних бойових дій. І хоча загроза нападу зі сторони Білорусі не зникла, білоруські громадяни не хочуть воювати проти України. Навіть білоруські командири відмовляються від війни.

"Режим Лукашенка продовжує утримувати значне угруповання військ поблизу державного кордону України", — заявляють у Генштабі ЗСУ.

Тим часом на території Полісся окупанти намагаються закряпитися на вже досягнутих рубежах. Зараз вони перегруповуються. 

Зокрема повідомляється, що загарбники намагалися прорватися в район населеного пункту Тетерівське, однак ЗСУ їх зупинили. Російські війська відступили.

"Триває повітряна розвідка, нарощуються засоби протиповітряної оборони та здійснюється мінування підступів до позицій своїх військ", — йдеться в поідомленні Генштабу ЗСУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти зазнали суттєвих втрат у Запорізькій області. Як стало відомо, наші захисники знищили десятки окупантів та ще кількох взяли в полон.

Також "Коментарі" писали, що у Міноборони Великобританії розкрили подальші плани окупантів в Україні. Зараз російські війська в Україні зайняті тим, що проводять перегрупування, перш ніж знову кинути всі свої сили на виконання поставлених Кремлем завдань. При цьому на півночі країни бої залишаються найчастіше статичними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини