Головна Новини Оборона 2022 У двох українських містах не спрацювала повітряна тривога під час обстрілів
commentss НОВИНИ Всі новини

У двох українських містах не спрацювала повітряна тривога під час обстрілів

У Луцьку і в Івано-Франківську не спрацювала сирена

11 березня 2022, 13:18 comments1409
Поділіться публікацією:

У Луцьку цього ранку під час обстрілів військового аеропорту не спрацювала система оповіщення про повітряну тривогу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на відеозвернення міського голови Луцька Ігоря Поліщука у Фейсбуці.

У двох українських містах не спрацювала повітряна тривога під час обстрілів

Система оповіщення - фото з відкритих джерел

"Взагалі не спрацювала система оповіщення, якою керують ЗСУ. Військова адміністрація буде розслідувати, чому так сталося. Попередня тривога була о 4:47 ранку, потім був о 4:55 відбій. В 5:45 пролунали вибухи і лише в 5:49 увімкнули сигнал тривоги, щоб в подальшому передавати його на системи оповіщення. В Івано-Франківську також завдали повітряний удар по аеродрому і також не спрацювали системи оповіщення", — повідомив Поліщук у своєму відеозверненні.

Також в Івано-Франківську пролунали вибухи, однак сирени не було.

"У Франківську були вибухи. Працюють військові і ДСНС. Деталі згодом! Реагуйте на сирени", — написав у Фейсбуці міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в Офісі президента повідомили, наскільки небезпечною є ситуація на Чорнобильській АЕС. За словами радника керівника Офісу президента Подоляка, зовсім не дивно, що Росія стріляє в атомні блоки й веде бій біля ядерних об'єктів, адже окупанти ведуть війну в дусі середньовіччя. Також радник голови ОП нагадав, що зараз ніхто не розуміє реальної ситуації на ЧАЕС, адже МАГАТЕ наразі не отримує необхідних даних щодо моніторингової системи безпеки.

Також "Коментарі" писали, що ЗСУ звільнили 5 населених пунктів на Чернігівщині від російських окупантів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини