Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ звільнили 5 населених пунктів на Чернігівщині від російських окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ звільнили 5 населених пунктів на Чернігівщині від російських окупантів

Наразі поширюються панічні настрої серед російських солдат

11 березня 2022, 12:16
Поділіться публікацією:

Збройні сили України звільнили 5 населених пунктів у Чернігівській області від російських окупантів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву оперативно-тактичного угруповання "Північ".

ЗСУ звільнили 5 населених пунктів на Чернігівщині від російських окупантів

ЗСУ - фото з відкритих джерел

"Сили спротиву, що діють на Чернігівщині, своїми умілими діями, проявляючи при цьому неабияку рішучість, звільнили 5 населених пунктів від кацапської орди", — повідомляє оперативне командування "Північ".

Такоож "Північ" зазначає, що підрозділи російської федерації не в змозі в повному обсязі вести бойові дії. Поширюються панічні настрої серед офіцерского складу, яке кинуло їхнє вище військово-політичне керівництво. Також повідомляється, що, виконанню завдань перешкоджає морально-психологічний стан російських солдат.

"І як результат маємо над нашими населеними пунктами Чернігівщини державні прапори України і два бронетранспортери, які тепер будуть служити на благо українського народу", — заявляє оперативне командування "Північ" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у ДП "Національна атомна енергогенеруюча компанія "Енергоатом" повідомляють про те, що російські окупанти, що захопили Запорізьку АЕС, замінували узбережжя Каховського водосховища, що межує з атомною електростанцією. За словами гендиректор МАГАТЕ Рафаеля Гросі, на Запорізьку АЕС не має можливості доставляти запасні частини, обладнання та спеціалізований персонал для проведення планових ремонтних робіт. Наразі технічне обслуговування першого енергоблока скорочено до мінімально допустимого рівня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини