Головна Новини Оборона 2022 В Офісі президента повідомили, наскільки небезпечною є ситуація на Чорнобильській АЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента повідомили, наскільки небезпечною є ситуація на Чорнобильській АЕС

Ситуація у Чорнобилі дуже небезпечна як для Європи, так і для Росії – Подоляк

10 березня 2022, 15:01
Поділіться публікацією:

Дії російських окупантів на ЧАЕС становлять загрозу як для Європи, так і для самої Росії. Світ має більш сильно тиснути на РФ. Таку заяву зробив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Укрінформ".

В Офісі президента повідомили, наскільки небезпечною є ситуація на Чорнобильській АЕС

Михайло Подоляк - фото з відкритих джерел

"Ситуація у Чорнобилі загалом дуже небезпечна. Через дії окупантів там припинено стабільне енергопостачання об'єктів, які просто не повинні залишатися без енергопостачання. Це загроза для всієї Європи. І, звісно, ​​для самої росії”, — зазначив Подоляк.

За словами Подоляка, зовсім не дивно, що Росія стріляє в атомні блоки й веде бій біля ядерних об'єктів, адже окупанти ведуть війну в дусі середньовіччя.

"Усі ці об'єкти їм не зрозумілі і можуть бути використані як об'єкти шантажу", — відзначив Подоляк.

Також радник голови ОП нагадав, що зараз ніхто не розуміє реальної ситуації на ЧАЕС, адже МАГАТЕ наразі не отримує необхідних даних щодо моніторингової системи безпеки.

"І якщо це так, тому, світ має набагато сильніше тиснути на росію, щоб буквально видавити окупантів з України. Чим довше російські війська знаходяться на території нашої країни, тим більше ці люди із середньовіччя створять проблем для всіх в Європі та для себе”, — додав Подоляк.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Великобританія запровадила санкції проти російських олігархів: у списку Абрамович, Деріпаска, Міллер. Загалом у списку опинилися 7 російських олігархів та політиків.

Також "Коментарі" писали, що Арестович повідомив, чому оточити й взяти Київ неможливо. За словами Арестовича, ЗСУ наразі мають переваги на полі бою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини