Головна Новини Оборона 2022 Тероборона на Київщині влаштувала окупантам гарячий прийом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тероборона на Київщині влаштувала окупантам гарячий прийом (ФОТО)

Тероборона знищила техніку окупантів у Київській області

31 березня 2022, 14:58 comments3421
Поділіться публікацією:

На Київщині територіальна оборона знищила п'ять одиниць ворожої техніки та особовий склад російських окупантів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробило Міністерство оборони України у Телеграмі.

Тероборона на Київщині влаштувала окупантам гарячий прийом (ФОТО)

Знищена техніка російських окупантів - Міноборони України

"Підрозділи Тероборони в Київській області влаштували вітальну зустріч російським окупантам. Наші захисники знищили п'ять одиниць ворожої техніки, а їхній особовий склад від отриманої засмаги більше не захотів повертатися додому", — йдеться у повідомленні Міністерства оборони України.

Також Міністерство оборони України опублікувало фото знищеної бійцями територіальної оборони техніки російських окупантів.

Тероборона на Київщині влаштувала окупантам гарячий прийом (ФОТО) - фото 2
Тероборона на Київщині влаштувала окупантам гарячий прийом (ФОТО) - фото 3
Тероборона на Київщині влаштувала окупантам гарячий прийом (ФОТО) - фото 4


Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти викрали 12-річну дівчинку під час евакуації людей із Маріуполя. Дитина намагалася евакуюватись із міста разом із місцевими жителями. Офіс генерального прокурора зазначає, що Чернівецькою обласною прокуратурою розпочато провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Також "Коментарі" писали, що на Донбасі українські бійці накрили вогнем величезне скупчення техніки ворога та штаб кадировців. На східних територіях України українські військові дають відсіч окупантам і чудово "ведуть вогонь у відповідь". Зокрема, зазначається, що артилерійці ЗСУ знищили кілька десятків одиниць ворожої техніки та ліквідували штаб кадировців.

Читайте також на порталі "Коментарі": на околицях Києва вже найближчими днями будуть запеклі бої — британська розвідка. Війська РФ і далі утримують позиції на сході та заході від Києва, незважаючи на виведення певної кількості підрозділів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини