Головна Новини Оборона 2022 Спалахнув, як сірник: українські військові знищили танк окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Спалахнув, як сірник: українські військові знищили танк окупантів (ВІДЕО)

Українські військові дають гідну відсіч ворогові

9 березня 2022, 15:54 comments1666
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові дають гідну відсіч ворогові та продовжують знищувати військову техніку окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Спалахнув, як сірник: українські військові знищили танк окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Наші захисники опублікували відео, на якому можна побачити кадри з безпілотника, які зняли знищення російського танка. У СВ ЗСУ зазначають, що можна нескінченно дивитися на три речі: на вогонь, на воду та на те, як горить танк окупантів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що українські військові у небі над Житомиром знищили ворожу ракету . Також над Радомишлем на незначній висоті пролетів надзвуковий літак. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте на сайт "Коментарі" про зустріч Кулеби з Лавровим : які очікування України від переговорів із російським міністром. Глава українського МЗС розповів про очікування від зустрічі з Лавровим. Докладно про це читайте у нашій статті.

Видання "Коментарі" писало про санкції проти Росії та кінець путінського режиму: що відбувається і чого чекати далі. Що буде з Росією найближчим часом через санкції. РФ стала найбільш підсканкційною країною у світі. І це явно не кінець економічних ударів, які буде завдано по агресору. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що санкції з РФ не буде знято до виведення її військ з усієї території України: британський парламентарій. Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що розраховує на послаблення санкцій проти Росії. Читайте докладно про це у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

бубльгам

9 березня 2022, 16:08

и где видео?


Новини