Головна Новини Оборона 2022 Санкцій проти РФ недостатньо: в ОП розповіли, що необхідно для знищення економіки Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Санкцій проти РФ недостатньо: в ОП розповіли, що необхідно для знищення економіки Росії

В ОП розповіли, що необхідно для знищення економіки Росії

2 квітня 2022, 18:30
Поділіться публікацією:

Запроваджені санкції проти Росії не знищують її економіку. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк на своїй сторінці у Твіттері.

Санкцій проти РФ недостатньо: в ОП розповіли, що необхідно для знищення економіки Росії

Подоляк - фото з відкритих джерел

Подоляк наголосив, що західні країни мають остаточно визначитися зі своїми діями.

За словами Подоляка, Захід має або почати рішуче підтримувати Україну у війні, або прямо сказати, що Україна має воювати до останнього свого громадянина.

"Санкцій проти РФ недостатньо. Щоб обвалити економіку Росії та припинити вбивства українців, необхідне або пряме ембарго на всі енергоресурси, або непряме ембарго через закриття портів для товарів (85% нафти – танкери). Або скажіть нам: "Воюйте до останнього українця" — зазначив Подоляк у своєму дописі.

Як повідомяли раніше "Коментарі", Арестович дав прогноз, чи зможуть окупанти вийти на адмінкордони Донецької та Луганської областей. Радник голови Офісу президента Олексій Арестович дав прогноз стосовно реалістичності намірів вищого керівництва Росії захопити Донецьку та Луганську області.

Також "Коментарі" писали, що Арестович пояснив, чим закінчиться для Росії застосування хімічної зброї. Імовірність застосування хімічної зброї є завжди, але у війні з Україною росіяни на цей крок не наважаться.

Читайте на порталі "Коментарі": ЗСУ героїчно знищили повітряно-десантний батальйон окупантів. У селищі Дмитрівка, що в Київській області, українські захисники ліквідували повітряно-десантний батальйон російських окупантів. Двома танками Збройні сили України знищили 10 ворожих танків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

2 квітня 2022, 20:09

Идите НАХУЙ со своими ссанкциями!!! НЕ ломайте мою Россию! Это против ваших хохлонациков надо санкции вводить! Наши деды и прадеды проливали кровь за то, чтобы мир был чист от нацизма и фашизма, а вы начинаете?!! На виселицу вас!!!


Новини