Головна Новини Оборона 2022 Два танки проти десяти: ЗСУ героїчно знищили повітряно-десантний батальйон окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Два танки проти десяти: ЗСУ героїчно знищили повітряно-десантний батальйон окупантів

Арестович повідомив, як українські танки знищили десяток ворожої техніки

2 квітня 2022, 16:17 comments1629
Поділіться публікацією:

У селищі Дмитрівка, що в Київській області, українські захисники ліквідували повітряно-десантний батальйон російських окупантів. Двома танками Збройні сили України знищили 10 ворожих танків. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радника голови Офісу президента Олексія Арестовича під час брифінгу.

Два танки проти десяти: ЗСУ героїчно знищили повітряно-десантний батальйон окупантів

Арестович - фото з відкритих джерел

За словами Арестовича, протягом дня головним напрямком бойових дій залишалася Київщина, де з північного заходу й із північного сходу Києва наші військові вибивали окупантів із державного кордону.

"Вибивали вдало, звільнили понад 30 населених пунктів. Є героїчні епізоди дій наших військ. Зокрема, в селищі Дмитрівка два наших танки викотилися на посилену танкову роту противника, а це: 10 танків, повітряно-десантний батальйон противника. В результаті два наших танки знищили 10 танків ворога. І чисельну кількість БМД противника, яка є на озброєнні десантників, відступили. Знищено майже посилений батальйон. Це видатний приклад звитяги й військового професіоналізму", — заявив під час брифінгу Арестович. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", На Сумщину зайшла велика кількість військ РФ – у них спеціальне завдання Противники дуже бояться місцевих жителів та українських військових, тому відкривають хаотичний вогонь по людях, які з'являються біля їхньої техніки, зазначив голова Сумської ОВУ.

Також "Коментарі" писали, що ще одна країна ЄС заявила про готовність стати гарантом нейтралітету України. Україна готова буде говорити про підписання мирної угоди лише після того, як отримає гарантії своєї безпеки як від низки західних країн, так і від країн НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини